Opiskelijaosio

Hei Sinä tuleva fysioterapeutti!

Yhdistyksessämme ovat sinua varten opiskelijavastaavat Mirka ja Iina. Opiskelijavastaavat pitävät aloittaneille opiskelijoille opiskelijainfon koululla lukuvuoden alussa. Infossa kerrotaan yhdistyksen ja liiton toiminnasta, sekä jaetaan aloittaville opiskelijoille tarkoitettua materiaalia. Opiskelijavastaavat tapaavat myös valmistuvan ryhmän. Tapaamisessa opiskelijat saavat valmistuville fysioterapeuteille tarkoitettua materiaalia ja he saavat äänestää mm. ryhmänsä stipendin saajan/-t.

Opiskelijajäsenyys

Liity nyt Lounais-Suomen Fysioterapeutit ry:n opiskelijajäseneksi saadaksesi heti kaikki jäsenyyden edut käyttöösi! Opiskelijajäseneksi voi liittyä jokainen peruskoulutuksessa oleva fysioterapeuttiopiskelija (ei jatko-opiskelijat).
Lounais-Suomen Fysioterapeutit ry on Suomen Fysioterapeutit ry:n (liitto) yhteisöjäsen. Tämä tarkoittaa että kaikki jäsenet kuuluvat yhdistyksen lisäksi automaattisesti liittoon. Suomen Fysioterapeutit ry on fysioterapeuttien oma ammattiliitto, joka vastaa fysioterapeuttien edunvalvonnasta. Yhdistyksen roolina on järjestää paikallista toimintaa. Jos sinulla on kysyttävää opiskelijatoiminnasta, koulutuksista tai jäsenyydestä, opiskelijavastaavamme Mirka ja Iina vastaavat kysymyksiin sähköpostitse! Sähköpostiosoitteet ovat mirka.katajisto@lsft.fi ja iina.ryhta@lsft.fi.

Liity jäseneksi TÄÄLTÄ! (valitse kohta Liityn jäseneksi yhteisöjäsenen kautta)