Ilmoittautumisohjeet

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

1. Ilmoittautuminen on sitova koulutuksessa mainittuun päivämäärään mennessä. Mikäli joudut peruuttamaan mainittun päivämäärän jälkeen, niin velvoitamme sinua maksamaan osallistumismaksun ellei varalla ole muita osallistujia, tai hankkimaan tilallesi uuden osallistujan.

2. Yhdistyksen järjestämät koulutukset on tarkoitettu ainoastaan yhdistyksen jäsenille.

2. Saat vahvistuksen ja maksuohjeet koulutuspaikasta tai varasijasta antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos vahvistusta ei tule, ole välittömästi yhteydessä webmaster@lsft.fi

3. Osallistumismaksu on suoritettava eräpäivään mennessä, myöhästyneistä suorituksista peritään 8% viivästyskorko. Viitenumeroa on käytettävä AINA maksua suoritettaessa!

4. Anna ilmoittautumisen yhteydessä henkilökohtainen sähköpostiosoite (mielellään ei työsähköposti), tähän sähköpostiin tulemme ilmoittamaan mahdollisista muutoksista sekä lähetämme materiaaleja ym.

5. Peruutukset tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle puhelimitse tai sähköpostitse. Peruuttamamattomista ilmoittautumisista peritään osallistumismaksu

6. Koulutukset on suunnattu valmistuneille fysioterapeuteille. Opiskelijoille on suunnattu omat koulutukset, joissa on mahdollista liittyä jäseneksi paikanpäällä.

 

LSFT koulutuslasku