yhdistys@lsft.fi

Olkapäävamman tai -leikkauksen jälkeinen fysioterapia

pe 17.3.2023 klo 8:30-15:30

Turun AMK, Joukahaisenkatu, ICT-talo, luokka b2040

Kuvaus koulutuksesta:

Koulutus koostuu yhdestä lähiopetuspäivästä sekä itsenäisen opiskelun tukemista varten laaditusta verkkopohjaisesta materiaalipankista.

 

Koulutuksen sisältö:

Ennakkomateriaalissa on mukana luentojen lisäksi myös ortopedin haastatteluja eri toimenpiteisiin, leikkaustekniikoihin ja toimenpiteiden jälkeisiin rajoituksiin sekä hoitolinjan valintaan liittyen. Lisäksi koulutuksen taustamateriaaleihin kuuluvat monipuolinen harjoitepankki (kymmenittäin videoituja harjoitteita progressioineen), kattavat tutkimus- ja lähdeviitteet, esimerkkiprotokollia kuntoutukseen sekä laajat luentomateriaalit.

Itsenäinen verkko-opiskelu tapahtuu Moodle-koulutusalustalla, jonka materiaalit ovat osallistujien käytettävissä kaksi viikkoa ennen lähikoulutuspäivää sekä kolme viikkoa lähikoulutuspäivän jälkeen.

Vaatetus ja muuta muistettavaa:

Käytännön harjoitteluun soveltuva vaatetus. Omakustanteinen ruokailu, kahvit ja iltapäivän pikkupurtava kuuluvat koulutuksen hintaan

Muuta:

Marko on tehnyt koko työuransa ortopedisten ja traumatologisten potilaiden sekä urheilijoiden parissa. Hän vastaa Terveystalon fysioterapiasta Turussa ja toimii koulutustehtävissä ympäri Suomea. Marko on ollut mukana useiden fysioterapia-alan kirjojen julkaisuprosesseissa ja hän isännöi Fysioterapiaa liikkeellä -podcastia. Instagramissa Markon tavoittaa tunnuksella @movement_physio ja hänen nettisivunsa löytyvät osoitteesta www.movementphysio.fi 

Kouluttajana Marko esittää asiat selkeästi ja havainnollistaen. Hän lähestyy fysioterapiaa liikkeen kautta ja soveltaa omassa kliinisessä työssään aktiivista fysioterapiaa mm. motorisen oppimisen periaatteita hyödyntäen luovasti ja innovatiivisesti.

Ilmoittautuminen aukeaa ma 9.1.2023 klo 8:00

Kouluttaja(t):

Marko Grönholm

Hinta:

170 €

Osallistujamäärä:

19

Yhteyshenkilö:

tino.virtanen@lsft.fi

Ilmoittautuminen aukeaa ma 9.1.2023 klo 8:00